Raudonųjų lęšių kokosų sriuba

Raudonųjų lęšių kokosų sriuba Sudedamosios dalys

  • Porcijos
  • 1 skardinė picos pomidorų (400 g)
  • 1 skardinė kokosų pieno (400 g)
  • 1 svogūnas (-ai)
  • 175 g raudonųjų lęšių
  • 3 šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
  • 2 šaukšteliai ciberžolės
  • 600 ml daržovių sultinio
  • Saulėgrąžų aliejus
  • Druska

 

Paruošimas

Darbo laikas apie 10 minučių

Kepimo ir (arba) kepimo laikas apie 20 minučių

Bendras laikas apie 30 minučių
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol taps permatomi. Sudėkite raudonuosius lęšius, pomidorus su sultimis, kokosų pieną ir gerai išmaišykite. Supilkite daržovių sultinį ir virkite sriubą apie 20 minučių.

Galiausiai pagardinkite druska, aitriąja paprika ir ciberžolės milteliais.

Kitą dieną sriuba bus dvigubai skanesnė. Patiekite su krevečių iešmeliais ir bagete.

Parašykite komentarą