Vištienos kepenėlių užkandis

Vakarienei paruoškite subtilų vištienos kepenėlių užkandį su grietine ir sūriu. Vištienos kepenėlių patiekalą labai lengva paruošti. Užkandį patiekite atskiruose indeliuose. Ingredientai Vištienos kepenėlių užkandis (6 porcijoms) Vištienos kepenėlės – 700 g Svogūnai – 300 g Grietinė – 6 šaukštai. Sūris – 120 g Alyvuogių aliejaus – 2-3 šaukštai. Druska (jūros druska) – pagal skonį Maltų … Skaityti toliau

Kepta kiauliena „Šypsenėlės”

Kepta kiauliena visada skani. Kepti šypsenėlių formos kiaulienos nugarinės gabalėliai yra ir greiti, ir originalūs. Produktai Kepta kiauliena „Šypsenėlės” Kiaulienos nugarinė (nugarinė) Kiaušiniai – 3 vienetai. Miltai duonai kepti Sūris – 130 gr (jei norite, daugiau) Pomidoras (pomidoras) – 0,5 gr. Pipirai ir malti pipirai Marinuotas agurkas – 1 vnt. Druska Augalinis aliejus 1. Mėsą … Skaityti toliau

Kepenys sūrio padaže

Aš gaminau kalakutienos kepenėles, bet taip galima gaminti ir kitas kepenėles. Kepenys sūrio padaže puikiai tinka su makaronais. Produktai Kepenys sūrio padaže 500 g kalakutienos kepenų Kietasis sūris – 100 g Sviestas – 75 g Augalinis aliejus – 2 šaukštai Grietinėlė 30 % – 150 g Pienas – 100-150 ml Miltai – 2 šaukštai. Druska … Skaityti toliau

Baklažanų pyragas su vištiena ir ryžiais (keptas orkaitėje)

Užkandžių pyragas – geriausias patiekalas vasarai. Jį galima greitai ir lengvai pagaminti iš bet kurios sezoninės daržovės. Šiandien gaminsime labai skanų baklažanų pyragą su malta vištiena, ryžiais, sūriu ir pomidorais. Šis baklažanų patiekalas yra skanus, draugiškas biudžetui ir vertas paties geriausio pripažinimo jūsų kulinarinėje knygoje. Ingredientai Baklažanų pyragas su vištiena ir ryžiais (keptas orkaitėje) (8 … Skaityti toliau

Švediški kotletai su burokėliais

Švediški kotletai nuo mūsiškių skiriasi tik tuo, kad juose yra virtų burokėlių. Todėl ir spalva, ir skonis šiek tiek skiriasi nuo mums įprastų mėsos kotletų. Produktai Švediški kotletai su burokėliais Bet kokios rūšies kotletai arba malta mėsa – 500 gr Burokėliai – 150 gr Kiaušinis – 1 kiaušinis Svogūnas – 1 vnt. Duonos trupiniai – … Skaityti toliau

Vištienos blyneliai su grybais ir sūriu

Kaip aš mėgstu skanius vištienos paplotėlius! Nesudėtinga, bet su „grybų” paslaptimi. Ingredientai Vištienos blyneliai su grybais ir sūriu (8 porcijoms) Malta vištiena – 600 gr Vištienos kiaušiniai – 4 vnt. Grietinė – 2-3 šaukštai. Kietasis sūris – 100 g Svogūnai – 1 vnt. Švieži grybai – 200 g Krakmolas – 2 valgomieji šaukštai Druska – … Skaityti toliau

Kiaulienos filė, įdaryta alyvuogėmis ir paprikomis

Minkšta ir švelni kiaulienos nugarinė iškepa labai greitai. Filė su aromatingu ir pikantišku įdaru kepama kumpio griežinėliais ir gaunasi sultinga bei labai skani. Ingredientai Kiaulienos filė, įdaryta alyvuogėmis ir paprikomis (4 porcijoms) Kiaulienos nugarinė – 700 g Kapotos juodosios alyvuogės – 1/3 puodelio Vidutinio aštrumo aitrioji paprika (jalapeno), konservuota, smulkiai supjaustyta – 25 g Smulkiai … Skaityti toliau

„Margučiai” iš putpelių kiaušinių

Smagūs, kūrybingi plakti putpelių kiaušiniai. Puikus pusryčių variantas – jūsų artimieji, ypač vaikai, bus sužavėti ir patenkinti. Ingredientai „Margučiai” iš putpelių kiaušinių (2 porcijoms) Vidutinės dešrelės – 4 vnt. putpelių kiaušiniai – 6 kiaušiniai. Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas. Krapų žalumynai (stiebai ir lapai) – 20-30 g (pagal skonį) Nedidelis šviežias agurkas (nebūtina) – … Skaityti toliau

Vištienos blyneliai su lydytu sūriu

Ar mėgstate vištieną? Ar norite ko nors ypatingo? Pasigaminkite vištienos paplotėlių su lydytu sūriu. Nesigailėsite. Ingredientai Vištienos blyneliai su lydytu sūriu (6 porcijoms) Vištienos filė – 500 g Lydytas sūris – 100 g Kiaušiniai – 4 gr. Svogūnas – 1 vnt. Majonezas – 2-3 šaukštai. Miltai – 2-3 šaukštai Krapai – 1 ryšelis Druska – … Skaityti toliau

Kiaulienos kumpiai

Krucheniki – tai nedideli mėsos suktinukai su įvairiais įdarais. Krucheniki galima ruošti šventei arba šeimos pietums. Produktai Kiaulienos kumpiai Kiaulienos nugarinė – 1 kg Druska Malti juodieji pipirai Švieži šampinjonai – 150 g Saldžioji raudonoji paprika – 1 g Sviestas – 30 g Svogūnai – 1 vienetas. Virti ryžiai – 100 g Petražolių ir krapų … Skaityti toliau